2018-07-16 2810 浏览
今日山长水远专登过海嚟食火山烧餐厅位于铜锣湾中心地带 邻近地铁站方便易找 9楼同10楼全层 搭䢂一出就到晚饭时间都几旺场位 好彩我有book位大大个u字型卡位 有梳化坐 座位上算阔落 适合大伙儿聚餐这趟专程为了宫崎牛而来的值得称赞 我哋点几多就嚟几多 虽然一个价钱任饮任食 但最好量力而为不要浪费餐桌上已准备好一个烧烤炉 烧烤炉火喉刚刚好 唔会太大火烧到啲嘢㶶晒牛肩肉 必食的肉质弹牙 以厚切嘅方式 口感一流烧生蚝蚝肉肥大 上面嘅蒜蓉系灵魂 非常惹味另外仲有好多唔同嘅食物 例如 日式丸类 串烧 应有尽有喺烧烤炉嘅另一旁 就有火锅炉可以畀我哋十十下 一枱两食烧烤炉主要烧肉类食品 而另一边火锅可以渌菜 一举两得餐厅仲有熟食提供 不得不提这道烤鸡 超赞的香草味非常香 鸡脾烧至金黄焦脆 鸡肉依然非常多汁仲有刺身 款式齐全 没有雪藏味店内仲有提供活海鲜 想食豪啲 畀钱就可以最后食埋甜品 大满足呀推介呢个香蕉味嘅唧唧冰 香蕉味重 重拾儿时回忆饮品方面除咗一般嘅汽水 仲有支装嘅健康饮品 但是酒类是要额外付费的
今日山长水远专登过海嚟食火山烧

晚饭时间都几旺场位 好彩我有book位