餐厅: 韓樂 (啟田商場)
资讯:

2021-08-17 373 浏览
头round下午茶时段单P冲入去,款式多到有选择困难,唯有出下猫目及下格离台点D野,封面与内容相乎。见有个‘‘部队面’’写住选用辛辣面,呢获仲唔打佢真军等几时,顺手叫左杯个样几搅笑既冻柠茶(成杯野系紫色既),味道出奇Ok,面黎啦,一望就知汤太多,一食!噢my god 个面完全唔辛辣咩事???算啦,其实唔太差照食晒,埋单时忍住住问收银系米厨房技术性失误?佢话唔系,个面本身设定系微辣,如果要辣D早扬声(顺带一提,服务员由带位写野至跟我对答位人兄态度系满分,good job)格晚带两大元老入去尸片round2,我呀妈就醒呀,识叫石头饭,料上盛,坚过石坚,赞!我帮呀爸呢求其叫左个唔知咩意大利海鲜面,6出黎既表现唔太似有$68咁高,好彩系佢自己话叫呢样(唔系实比人话我坑爹😂)。到我啦,叫左个泡菜牛肉炒饭,唔...一般般啦,份量太少,饭太湿,还可以啦。韩乐各位同仁,蓝田为你加油啦!

韩乐各位同仁,蓝田为你加油啦!