招聘中
$17,000-$20,000
月薪 (面议)
$17,000-$20,000
月薪 (面议)
餐厅: 譚仔雲南米線 (海趣坊)
资讯:

2018-05-31 169 浏览
作为谭仔粉丝的我一向都系在九龙区朝圣,今次刚巧入嚟屯门探朋友,见到有谭仔,咁啱又系午餐时间当然唔会错过啦。朋友话呢间谭仔喺屯门区嚟讲都算比较新,试过之后我就觉得,服务畀九龙区嘅谭仔呀姐好,味道方面都是一样啦。我自己本人每次都系食酸辣口味,要知道一间谭仔味道出唔出色,一定要睇酸辣才知道佢嘅口味有冇分别,加上今次同友人一齐午膳就可以嗌多个小食,就系土匪鸡翼喇,这里的土匪鸡翼尚算出色,焗得个鸡翼皮好香脆,同埋肉质都几juicy,如果下次去开屯门,谭仔都系一个唔错嘅选择。

2018-05-26