2012-08-18 69 浏览
天寒地冻, 唔想动手煮, 又唔想出街食, 但老公竟然好主动话佢去买返嚟食, 真系好喇~~ 其实开头都唔知食乜好, 咁佢出去买, 当然要佢谂埋啦~~ 佢无啦啦话好耐冇食鸡, 咁即刻上网睇下有乜餐抵食~~ 但佢全部餐都有饭跟, 我至唔钟意食佢d饭, 所以最后都系决定净系叫鸡食.............上网睇有x'mas special offer, 可以净叫一桶鸡, 入面有12只, 点知去到门市比钱买时, 原来唔系计一桶价钱, 系逐旧计, 比上网睇仲平咗少少tim~~其实2个人边食得哂12件鸡丫, 最终都系KO咗8件左右, 我已经觉得好叻~~ HAHA~~ 咁啱佢仲有新出果只鸡, 即系蜂蜜+麦皮果只, 所以12件都系叫咗呢款, 开头食感觉上怪怪地, 因为个皮好甜, 但D肉又唔系甜, 唔知点咁, 不过食完一旧就觉得好得意, 系咁食食食...............但皮仲比旧款鸡脆TIM~~ 只可惜外卖返到嚟冇咁热, 同埋个皮应该比堂食林少少, 所以食呢D炸嘢, 真系要堂食先最好食LOR~~~

2011-12-26
5 分钟 (外卖自取)