2018-05-31
话说我发现呢度食夜少少可以有 6折,咁既优惠就心动啦,计埋加一先至 306.6 一位都冇得输,所以说去马!坐低一阵,侍应就话包一杯饮品,有OJ, 苹果汁,汽水同啤酒拣,我就当然拣啤酒啦,虽然唔知系咪杯上面印住果款刺身普普通通啦,有少少起得唔清洁,三文鱼腩遗留左少许黑色膜,而再翻吃时被告知吞拿鱼未完全解冻,仲有d雪,我都冇话唔接受既,照食啰。。头盘都唔少走式,不过好似话主题系三文鱼,所以好多三文鱼类,三文鱼他他,自家腌制三文鱼,烟既又有,仲有Wellington。其他既有沙律菜,冻鸭胸,冻牛肉,风干火腿,芝士,辣肉肠,Salami。热盘唔算多,不过煮得几好!蒜茸粉丝蒸扇贝蒜味唔会抢原条比目鱼超滑泰式炒蚬味道香浓巴东牛肉唔鞋口烧猪颈肉弹牙味道岩岩好鸭胸唔老烧牛肉成数岩岩好,仲超嫩甜品都一样唔失礼,有特浓朱古力饼,tiramisu, cookies, 紫米露,木糠布甸,macarone,waffle...... 真系太多喇食完再影返几张夜景先走大家小心太夜巴士冇车,小巴有56M, 56C都可以经过,交通真系麻麻,唔系6折同靓景,我谂我未必会选择呢个地方食野。。。。
热盘唔算多,不过煮得几好!
蒜茸粉丝蒸扇贝蒜味唔会抢
原条比目鱼超滑
泰式炒蚬味道香浓
巴东牛肉唔鞋口
烧猪颈肉弹牙味道岩岩好
鸭胸唔老
烧牛肉成数岩岩好,仲超嫩
食完再影返几张夜景先走