2009-08-03 58 浏览
朋友生日黎依度食饭...对上一次去旺角汉阳苑感觉麻麻,今次黎汉和有惊喜环璄不错,干净,光猛舒服,可能因为坐窗口位关系,可以望到荃湾街景野食都系个d bbq 款式,猪牛羊鸡有齐晒,香肠,海鲜都有,不过佢唔系整食好咸,味道适中,仲有火祸配料可以打埋边炉饮品方面有豆浆,五花茶,柠檬茶 熟食款式都好多,有好多菜,食韩烧咁肉,菜系好需要平衡一下的,而且炒得唔错,唔会话好重味精,不过炸鸡翼就太干,自己烧好过,烧卖同薯条都系难食,不过炸曼头系我熟食推介,好软好松化,而且岩岩新鲜出炉个d最正,食物refill 都好快寿司唔好食,太冻而且系无鱼生味的,无谓浪费肚o既空位,甜品雪糕都几只味选择all in all, 我觉得好味过汉阳苑,至少无咁咸同过左2个半钟都无赶人走,可以慢慢食而且食才都比较新鲜

饮品方面有豆浆,五花茶,柠檬茶