2023-08-31 634 浏览
唔食鱼生,其实都可以食其他野满足食欲,就例如韩烧,我一定唔抗拒~好耐冇去炑八,原来装修都唔同晒,颜色鲜亮左,同以前黑色墙身相比,呢个感觉更和谐!韩烧最吸引地方就系,未食已经有丰富前菜放系眼前,加上炉边蛋同粟米芝士,官感加分,而4款前菜味道都不错~另外就系食完都唔会成身臭住出番黎,证明通风同抽气都做得好~特级牛肋骨,韩烧控、牛肉控必点!肉质鲜嫩多汁,而且好入味,配上豆瓣酱同生菜食,味道依然好抢,肉香浓郁,十级推荐!韩式红虾,肉质鲜甜弹牙,啖啖肉,仲有虾膏添,但口感略带沙,呢到有少少扣分。炑八厚切五花腩,份量超大,腩肉肥瘦相间,口感丰富,外酥内嫩,香气扑鼻!炉边蛋,蛋黄浓稠滑嫩,带有微焦香味,加上泡菜酸辣味,令人爱不释手。半份炸鸡系列(无骨),酥脆外皮包裹著嫩滑鸡肉,无骨炸鸡食起上黎好满足,鸡肉鲜嫩多汁,甜辣酱调味恰到好处,令人想一件接一件!夹心棉花糖配朱古力威化饼,有得食又有得玩~好似烧烤咁,将棉花糖放系烤炉上烤到溶溶地,柔软绵密口感配上威化饼,系甜蜜满足嘅感觉~青柠檬梳打,清新口感,带微微酸甜感,特别解渴!菠萝梳打,香甜菠萝配上梳打水,鲜甜爽口,饮落几过瘾,里面仲有菠萝肉添!
另外就系食完都唔会成身臭住出番黎,证明通风同抽气都做得好~
特级牛肋骨
特级牛肋骨,韩烧控、牛肉控必点!
韩式红虾
炑八厚切五花腩
半份炸鸡系列(无骨)
夹心棉花糖配朱古力威化饼
夹心棉花糖配朱古力威化饼,有得食又有得玩~
青柠檬梳打,清新口感,带微微酸甜感,特别解渴!
特级牛肋骨
韩式红虾
炑八厚切五花腩
半份炸鸡系列(无骨)
夹心棉花糖配朱古力威化饼