2022-04-10 421 浏览
换媒气炉送左$300 现金卷咁就去食下la~食物方面都ok我地叫左鸭肝,卡邦尼宽面,最多人叫嘅炸鱼柳配薯条青豆蓉,苹果挞伴云呢拿雪糕鸭肝:几好食,但份量好少,真系得少少沙律菜,好肚饿就唔好叫卡邦尼宽面:好食,正常味,无惊喜,汁够creamy炸鱼柳配薯条青豆蓉:炸鱼好食而且好大块,佢果种脆张唔系度度食得到,都叫特别,青豆蓉几清新,唔系雪藏野,鲜打苹果挞伴云呢拿雪糕:呢个好好味有惊喜,放底嘅苹果肉好香,我钟意佢冇咩玉桂味,个挞皮薄左少少系薄酥皮,如果用另一只有少少质感嘅底就更好,值得一试呢间餐厅唔算贵$98都有个餐,有海景,食物正常,性价比高不过呢间餐厅又系疫情期间真系好守规矩,四个人去食真系要分两张枱(不是加隔版)有啲一家三口去真系好唔方便,两张枱系真分开,有距离果只,有少少唔方便
换媒气炉送左$300 现金卷咁就去食下la~
食物方面都ok
鸭肝:几好食,但份量好少,真系得少少沙律菜,好肚饿就唔好叫
卡邦尼宽面:好食,正常味,无惊喜,汁够creamy
呢间餐厅唔算贵$98都有个餐,有海景,食物正常,性价比高
  • 苹果挞伴云呢拿雪糕