2020-08-26 286 浏览
讲起深水埗,最近Nomad都声名大噪,大行文青风之余,食物质素都十分之高。平日都吸引一班cafe爱好者前往打卡!。。🔘 日式吉列猪扒三文治 | $118评分: 🌕🌕🌕🌕🌑评语: 三文治用上6oz重嘅吉列猪扒作为主角,猪扒非常厚身,正式啖啖肉,而且仲肉汁丰富,唔会因为肉质厚身而失去嫩滑。面包系烘底,咬落脆口,再配合埋沙律菜同芝士,令口感同味道都好有层次。。。🔘 海胆忌廉汁蟹肉意大利饭 | $138评分: 🌕🌕🌕🌕🌗评语: 好坦白讲食唔出有蟹肉,但都不能否认呢个饭好好食!每一啖意大利饭,都感觉似系食紧一啖啖既海胆,非常滋味。配合埋饭面头嘅鱼子,令成个饭生色不少,再加上炸猪皮,成个饭由味道以至口感都十分出色!。。🔻以上都系套餐,配一杯野饮,咖啡等等+$20🔻繁忙时间用餐90分钟🔻疫情期间,记得尽量stay home呀!推介指数:⭐️⭐️⭐️⭐️

日式吉列猪扒三文治

🔘 日式吉列猪扒三文治 | $118
评分: 🌕🌕🌕🌕🌑

海胆忌廉汁蟹肉意大利饭

🔘 海胆忌廉汁蟹肉意大利饭 | $138
评分: 🌕🌕🌕🌕🌗

🔻以上都系套餐,配一杯野饮,咖啡等等+$20
🔻繁忙时间用餐90分钟
🔻疫情期间,记得尽量stay home呀!
推介指数:⭐️⭐️⭐️⭐️
日式吉列猪扒三文治