2022-06-22
今日工作行开荔枝角!有间新开张既铺头!主要食辣野!夏天岩晒…当然要黎买番两个饭食啦!我充拣左巴东牛肉饭同金沙酸菜鱼!做主菜…再加左两支墨鱼丸,西兰花同牛丸…佢地有两种辣选择…红油麻辣味和藤椒味!红油味味道较强,爱吃辣的人士必吃!而藤椒味比较香,想试辣但怕太辣这个味道就岩晒啦!而我好钟意佢地解罐头包装,好特别,又干净!巴东牛肉饭一打开就闻到好香的牛肉辣味,仲有好多配料!口感丰富,辣度适中一碗饭未必够😂!金沙酸菜鱼酸菜鱼是叫的𩠌,鱼好吃汤更好喝,口感和味道都很丰富, 酸甜回甘又带有麻辣香气,令人想一吃再吃!食完辣嘢当然要饮夜解渴啦!爆柠四季春用清香嘅柠檬制成,酸甜适中,夏天解渴一流!杞子荔枝蜜,味道甘甜,带点荔枝香,杞子对眼睛好,所以这款饮品滋润又明目!两款都啱晒夏天,清热清凉,好滋润!店铺干净,卫生!收钱方面会使用电子收费,记得不要带银子😄!记得记得!
而我好钟意佢地解罐头包装,好特别,又干净!
巴东牛肉饭
金沙酸菜鱼