2023-02-06 90 浏览
最近要考试真系压力好大😔系时侯要食返d好野满足一下自己,今次专登去尖沙咀一间好靓既餐厅食Lunch🤩入到去环境真系好靓好舒服 ,好有浪漫既感觉,见到好多嘢食简,我问左职员推介咗几款🥰跟住落单^_^法式长面包,果仁种子牛油平时真系要系法国先食到,果企牛油同包一齐食,营养系非常丰富,法国人成日都食嫁~^_^炖猪腩肉,猪手小丸子,芹菜头,苹果迷迭香酱汁呢个真系好正,一款入面有咁多野食,个酱汁好正,特别同猪肉系好夹,做得好有水准,非常满意~^_^花茶花茶好香花味,香气清新,好好饮值得推介~终于有个地方比我解压,以后就来呢度啦🤩位置坐得好舒服,格局都系好有情调,下次真系要食一次晚餐,专登来比个好评👍🏼环境👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼食物👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼服务👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
^_^法式长面包,果仁种子牛油
^_^炖猪腩肉,猪手小丸子,芹菜头,苹果迷迭香酱汁
^_^花茶
花茶好香花味,香气清新,好好饮值得推介~

环境👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
食物👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼