餐厅: The Wall Street Bar & Lounge
资讯:

餐厅位于诺士佛台附近嘅金巴利道,旺中带静,放咗工想同三五知己揾静少少嘅地方chill吓,呢间Bar & Restaurant系唔错嘅选择,当然想好好地食返餐西餐,亦得。英伦风装修格调令餐厅增添氛围感,两大打卡位:绿色漆皮长沙发配入墙书柜、水吧后酒柜墙,真系令人爱不释手,我朋友都喺呢两个位疯狂打卡!✔️黄金炸薯条$78 同朋友食饭吹水点可以无小食?加上最近冇薯条不欢,侍应介绍系咸蛋黄蓉炸薯条,即时心心眼叫咗份!拎上手、食落口热辣辣又香口嘅感觉,一啲都冇令人失望!咸蛋黄泥蓉真系锦上添花,咸香四溢!✔️慢煮烧牛肉套餐$388➖芝士凯撒沙律用料简简单单:生菜、小蕃茄、Parma Ham、芝士片,胜在调味丰富,令人好开胃!➖慢煮澳洲M4烧肉眼扒配薯饼千层主角牛扒目测又厚又大块,慢煮锁住牛肉水份,肉质鲜嫩juicy, 牛味好香浓,朋友边食边点头,系唔错嘅!配菜搭配露荀、沙律菜,另外喺薯蓉和薯饼千层之间,拣咗侍应建议嘅薯饼千层,个口感系几特别,做法系将切片薯仔层次分明咁叠埋一齐烤焗,好有口感。➖Mocktail-Grassy Flash+$38单点要$98 ,套餐加$38就饮到,划算好多。用茉莉花、青柠

✔️黄金炸薯条$78

✔️慢煮烧牛肉套餐$388
➖芝士凯撒沙律

➖慢煮澳洲M4烧肉眼扒配薯饼千层

➖Mocktail-Grassy Flash+$38
单点要$98 ,套餐加$38就饮到,划算好多。用茉莉花、青柠汁加上柠檬草调制而成,味道清新少甜,含有植物水果芳香。

✔️黑松露野菌忌廉扁意粉$158
一般扁意粉都唔会煮得偏腍,呢个扁意粉都整得几有口感,忌廉汁裹满粉条,加埋自己好钟意黑松露独特香气,觉得整体好唔错!