2022-09-12
早前旅发局嘅夏日赏赏你活动抢左张coupon一直都未有机会用到,最后一个星期咁岩黎到九龙湾打羽毛球就逼个fd同我食牛角次男坊用左佢本身喺荃湾活动开其实一直都知荃广有一间,但由于周围太多野食,所以一直都未试过优惠券set好左2个饭,冇得拣,方便我选举困难症,如果唔系睇到个menu有成十零款我应该又玩十分钟但落单都有D困难,普通落order就系扫QR code,而用coupon要员工俾个code我扫,但staff又难揾,又唔多知发生紧乜事,搞左一大轮先落到餐落完仲要等劲耐先有得食,本身唔饿都等到饿眼见上枱卖相唔错,用料相当充足,我食右手边嘅鸭肝烧猪肉饭,左手边就系烧牛肉饭虽然卖相睇落唔错,可惜上枱嘅时候D野食全部都已经唔热,得个暖字,个鸭肝已经同个炸浆半分离,好似D放题炸物咁,烧猪肉同烧牛肉(同朋友交换左2旧)都烧得好老,仲要唔热,差D嬲左,好彩个饭好好食,原来牛角个饭出名好食真系名不虚传,加上又肚饿,都系食快2啖算数。总结,餐厅自助服务,上餐慢,价钱唔平,只碗又修身,睇相好似好多,但其实唔饱,未打完波都已经好肚饿,如果可以净系外卖个饭走的话,牛角应该排晒长龙,冇咩事都应该唔会翻食。
落完仲要等劲耐先有得食,本身唔饿都等到饿