2020-06-07
第一次食「鲜芋仙」系系澳洲,个阵系我初尝又爱上taro ball嘅时候所以返到香港见到有都会好有感觉其实本身已经系楼上食饱左,但系知道地下有间Meet Fresh, 真系按捺不住感觉都好干爽,冇啲立痴痴嘅感觉lol, 澳洲我食个间其实系有点立xD 唔知系咪因为要处理好多糖水嘅关系^^" Anyway, 环境咁舒服,我觉得下次一定要堂食试下!同埋堂食望落系大碗好多同朋友各自都Order左份芋圆4号,料有红豆、珍珠同芋头。冇错系芋圆,大大旧芋头!拎到返屋企都仲暖,影埋就开动啦!唔知系咪我见识少,我觉得有大大旧芋头系好难得唔知有冇其他铺头都有呢?底嘅红豆汤甜度ok, 唔会死甜到好快唔想继续食..但佢啲芋圆又好似唔算太有赵头..我个人会希望有得咬多几下。佢写得出黎嘅料都够多,系够我感到满足嘅等外卖嘅速度都ok, 兜个圈5分钟返黎就有得拎
等外卖嘅速度都ok, 兜个圈5分钟返黎就有得拎