湾仔骆克道酒吧林立, happy hour周围都旺场,约朋友饮番杯一啲都唔难,但如果想真正医肚打个底先,呢间Burger Joys就系其中一间可选择嘅餐厅。里面嘅格局同一般嘅酒吧都少少类似,枱面不大,周围亦有电视直播足球赛事。不过餐牌就好似美式快餐店咁,有汉堡又有小食可供选择。除非你系唔食牛肉,否则我相信你一定系会叫牛肉汉堡,呢个Cheeseburger大大个,入面都系汉堡包应有嘅馅料,包括大大块牛肉汉堡扒、芝士、蕃茄、洋葱同酸瓜,丰富又好味。除咗食牛肉汉堡,我就另外叫咗一个鱼柳包,有埋生菜同鱼柳包酱,非常惹味!仲可以自由转combo,咁就包一份薯条同饮品。Combo可以拣啤酒真系好抵,而我就另外叫咗可以无限refill嘅Iced Tea。蜜糖蒜香鸡翼炸得香脆可口,鸡翼上仲有少许蒜蓉,每人食三只啱啱好。食个丰富嘅汉堡餐之后,就可以继续我哋嘅Happy Friday Night啦!
不过餐牌就好似美式快餐店咁,有汉堡又有小食可供选择。
Cheese  Burger
Fish  Burger
仲可以自由转combo,咁就包一份薯条同饮品。
Crispy  Garlic  Wings
Cheese  Burger