2020-01-10 383 浏览
抗争嘅路上一定要食饱,所以今次就嚟到尖沙咀揾(黄店)食!下昼1:00嚟都嘅时候已经排哂大队,一谂到哩条路上唔只我地,就好感动排咗大概30分钟,终于有得入去啦!上网已经见到好多人专诚嚟食All Day Breakfast, 我哋都要叫返个唔执输!一嚟到真系哇咗一声!个蛋炒得劲靓!いただきます!哩个份量两个人share再加个啱啱好!Portobello mushroom煎都刚刚好,切落去仲会喷汁薯蓉系黑松露薯蓉,同正常all day breakfast啲薯蓉唔同, 劲香!打开餐牌见到有Bagel, 我即刻叫咗嚟试!话明The New Yorker,份量无令人失望!细细嘅Bagel包住熏黑椒牛肉、忌廉芝士、腌黄瓜、瑞士芝士、番茄、芥末同火箭菜两种芝士加埋一齐好邪恶!!食到回味无穷!饮品都唔输蚀!Creme Brulee Latte 同 Matcha Latte难分高下如果真系要拣, 我会再饮Matcha Latte因为茶味甘而唔苦,仲有龙猫拉花!得分!
抗争嘅路上一定要食饱,所以今次就嚟到尖沙咀揾(黄店)食!

排咗大概30分钟,终于有得入去啦!

American All Day Breakfast

一嚟到真系哇咗一声!个蛋炒得劲靓!いただきます!
哩个份量两个人share再加个啱啱好!

American All Day Breakfast

打开餐牌见到有Bagel, 我即刻叫咗嚟试!

话明The New Yorker,份量无令人失望!

两种芝士加埋一齐好邪恶!!
食到回味无穷!
The New Yorker