2023-07-22
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟观塘呢一间喺工业中心里面嘅饺子店🥟🥟,俾我喺网上见到觉得几特别,所以就上嚟试吓,佢嘅环境唔算好大,装修都比较普通,我哋叫咗三个餐同一个小食,饺子嘅种类唔多,佢有分经典口味同特色口味,8件为一个餐,可以拣两种唔同口味🥟🥟🥟臭臭香茜豚肉饺拼🥟深海紫菜豚肉饺 (汤饺 $58) :汤饺配左日式特浓豚骨汤,清清淡淡咁,佢哋好有特色,系用一个金色小壶装住汤底,倒出嚟新鲜滚热辣😆,佢哋嘅饺子每一款馅料超丰富,皮又够薄,🥟🥟香茜豚肉饺既芫荽其实里面唔算好多,本身自己都钟意食,所以加咗芫荽超香口,又惹味,至于🥟紫菜豚肉饺出面比较少有,加左紫菜又别有一番风味😍😍,豚肉又爽口👍🏻👍🏻🥟大大只鳯城虾虾饺 $68 :另外都系叫咗八件嘅凤城虾饺配汤,一样都系皮薄馅靓👍🏻👍🏻,虾肉新鲜又够爽口,另外加入木耳,口感特别丰富😋😋🥟翡翠白菜豚肉饺拼🥟韭菜葱头豚肉饺 $68 :最后叫咗呢两款嘅煎饺,拌碟有腌萝卜,每一件都煎到金黄色👍🏻,食落嘅皮绝对唔厚,馅料都相当丰富,肉汁满满,韭菜同白菜嘅配料都唔少,食落更加香口惹味😍😍🐔 照烧烤鸡腿肉串 $28 :呢款鸡肉串同出边嘅冇咩分别,都系比较普通,纯粹叮
🥟臭臭香茜豚肉饺拼
🥟翡翠白菜豚肉饺拼
🐔 照烧烤鸡腿肉串 $28 :呢款鸡肉串同出边嘅冇咩分别,都系比较普通,纯粹叮热就食😅
🍹 无糖白桃乌龙冷泡茶 $14 :另外佢哋有普通汽水同梳打水之外,仲有比较健康嘅乌龙冷泡茶😆😆