2018-11-14 206 浏览
今晚约咗两个朋友去佐敦食和牛烧肉放题😼 朋友上网买团购都几抵 为返都系$300一个人左右😸😸 有和牛 烧海鲜又有刺身 仲可以食两个半钟 要食餐劲嘅😼😹始终系烧肉为主打 刺身就唔算太多款 但基本嘅三文鱼带子甜虾都有😸 两三块一齐食是常识吧😻😻烧海鲜竟然有喜之次🙀 烧起嚟都几滑几甜 冇乜骨!😸😸 蚝就麻麻哋 有少少腥😿 不过螺ok好大只下 仲几鲜甜!😻烧肉真系好好味呀😻 澳洲和牛胸腹无限食!😻😻😻 美国牛肋骨劲重牛味😻 仲有牛油香 又唔会无肉食!骨付鸡肉肠都正!味道调校得啱啱好😼😼朋友话牛舌片都好钟意食 厚得黎仲可以烧到有嚼口 牛味都好浓😸😸饮品方面 除咗有酒仲有花茶😺 道地解茶 😺最适合去油腻感之后再食过😼😼不过我就投降啦😹 我去食雪糕🍦😽 呢度无haagendazs 但有Movenpick雪糕!😽😽 仲有gelato 两款口味榴梿味同豆腐味我都觉得好正😻 大家不妨留肚食埋佢😸😸

骨付鸡肉肠
骨付鸡肉肠都正!味道调校得啱啱好😼😼