未写过食评,今次第一次!本身喺楼上返工,未试过谂住试下呢间餐厅。点知谷到一肚气!一行五人十二点几落去食,睇完餐牌,四个人首先点左三个泰式肉碎炸蛋饭,一个日式咖哩吉列猪扒饭,起初话三个泰式饭要转意粉,其实十二点几落去都无饭我都唔知点解,之后最后一个五分钟后叫左烧春鸡意粉,嗌野饮我叫左个”冻斋啡走甜”,个侍应好疑惑,我问佢系咪无,佢话唔系,头四个叫嘅野食十分钟内都出到餐,最后一个等左足足三十分钟,同事要将碟野倒落肚,因为两点要开会,仲要搞到埋单好赶无睇到,之后先见到原来”冻斋啡走甜”=冻即磨咖啡(+$14-有单证明),大佬呀,你一早唔出声!写住冻饮嘅咖嘛只有即磨𠮶只嘛,鬼知你咁大间野连杯普通咖啡都无咩,所以几位同事都觉得呢间野no next time希望想试嘅朋友仔都谂清楚!
2021-09-13