打边炉一向系我哋至爱嘅晚餐活动!胡炉呢度本身是高级单点火锅, 现在做半放题, 食物质素依然高质,咁抵,梗系立即来试啦!而家只要基本$298就可以食到半放题套餐,除咗有自选煲,仲包含三款拼盘同埋大量火锅配料!煲底我拣咗青麻辣猪手煲,麻辣猪手比较少食,原来好鬼好食!加咗麻辣之后既可以大大减低猪手嘅肥腻感,又可以尽情享受Q弹满满胶原质感真系好正!拼盘方面有时令海鲜拼盘(5款)和胡炉牛拼盘,一次过可以叹晒美味牛肉同埋时令海鲜🦞,好正呀!牛拼盘有齐澳洲和牛、牛舌蕊和黑毛猪豚肉,澳洲和牛劲好味,唔单止肉质软绵绵,口感非常好,仲会渗出淡淡嘅油花香,肉味同油花仲好balance潻!海鲜拼盘就有超过两三款贝类、鲍鱼同埋海虾🦞, 打完唔会好细心咁清洁好同埋起壳,所以食落特别鲜甜,而且由于起咗壳,烹调时间方面更容易掌握,更加可以keep到肉质弹牙潻呀!手工丸饺拼盘方面就有黑松露墨鱼丸,手打虾丸、泰皇鲜虾云吞同埋XO酱带子饺,味道同平时食到嘅好唔同,有啲有冬阴功feel,有啲有松露香,终于唔使食到咁闷啊🥰还有多款火锅配料,例如猪皮、芝士肠、广岛号、美国肥牛、金菇、炸响铃、炸鱼皮、萝卜、娃娃菜、一次过满足晒为食

还有多款火锅配料,例如猪皮、芝士肠、广岛号、美国肥牛、金菇、炸响铃、炸鱼皮、萝卜、娃娃菜、一次过满足晒为食嘅我哋!