2013-03-25
今日要为大家介绍我的新宠儿!!如果你中意食和民,不妨一试呢间都系同一集团的KITCHEN J!!前几天跟男人漫无目的地揾野食..揾下揾下,去左黄埔,,其实我真系好中意食和民架,但食得太多都会有恐惧症架嘛,咁就黎左同佢好似既KITCHEN J喇,光亮既招牌都系吸引我既原因之1.不过呢到D位细左D咁啦.餐牌上有几个套餐,出左粮嘛,简个2人餐最贵的.其实都系35X(唔系好记得了)都OK啦,第一道,牛小排好得意架,佢有旧热石,可以放D肉上去烧..2,3下就OK架喇,睇唔出佢咁好味,好JUICY~NICEPIZZA!同和民的和风鸡肉P几似,个皮系最唔同,系好似印度P咁既,ININ UNUN,YUUMY.田螺~不过不失海鲜沙拉,,D海鲜OK架,系个汁酸左小小白酒焗生蚝,呢个系加38蚊换既,都有3只,酒味唔系好重呢个不得了呀,唔好睇佢以为系普通包..其实佢系好似丹麦条果种外脆内软,加上甜甜有蜜糖,再加水果同雪糕,超好味耶不过想食要问定呀,因为唔系好多存货,而且整又要比教长既时间呢~~雪糕,比你自己LO既,,都好大份,个雪糕好奶,我中意啊*V*最后埋单44X,,KITCHEN J食物水准不错呢地址 :
咁就黎左同佢好似既KITCHEN J喇,
光亮既招牌都系吸引我既原因之1.
不过呢到D位细左D咁啦.
都OK啦,
第一道,牛小排
睇唔出佢咁好味,好JUICY~NICE
外脆内软,加上甜甜有蜜糖,再加水果同雪糕,超好味耶
最后埋单44X,,
KITCHEN J食物水准不错呢
地址 : 红磡德安街7号黄埔新天地黄埔花园8期黄埔美食坊1楼113号舖