2019-12-25 33 浏览
又到圣诞,又到圣诞🎄仲有一日就到平安夜,当然要去食返d好野,准备下靓靓既心情庆圣诞啦!今日就选择左去朗豪坊,又方便又多野食,最后选择左食最爱既burger,Texas burger绝对系其中一个选择!环境黎讲,坐得几舒服,不过限时70分钟价钱适中都有好多唔同既选择卖相一流,岩哂我地呢d香港女孩打卡啦!老公叫左一个burger套餐!烟熏英国车打芝士牛肉汉堡加$66多一杯cocktail,薯条&酸瓜Burger 入面有脆卜卜既烟肉同洋葱圈面包皮微暖软熟,酸汁开胃,最典型既burger,好好食而我就叫左一个蓝芝士牛肉汉堡长长既芝士拉丝超香浓汉堡好juicy,有返咁上下既厚度,煎到少少㶶,好香好有口感另外加左一份咸蛋黄薯条,杂莓甜酸酱既味道好特别咸蛋黄味道唔算太重味道,足以令人一食再食,食唔停口加返一杯blue margarita 就系颜色都已经好fantastic酒精浓度偏高,酒味较重不过有少少柠檬味道老公就话好好饮而我就好奢侈咁叫左杯milkshake 卖相劲得士多啤梨切得劲有心思,靓到唔舍得食格仔饼虽然唔算好脆,但够哂饱肚Milkshake 有少少绿茶味,偏甜,但都接受到重点系可以打卡影
又到圣诞,又到圣诞🎄

环境黎讲,坐得几舒服,不过限时70分钟

价钱适中

都有好多唔同既选择
卖相一流,岩哂我地呢d香港女孩打卡啦!

老公叫左一个burger套餐!
烟熏英国车打芝士牛肉汉堡
加$66多一杯cocktail,薯条&酸瓜

Burger 入面有脆卜卜既烟肉同洋葱圈
面包皮微暖软熟,酸汁开胃,
最典型既burger,好好食

而我就叫左一个蓝芝士牛肉汉堡

长长既芝士拉丝超香浓
咸蛋黄薯条

另外加左一份咸蛋黄薯条,
杂莓甜酸酱既味道好特别
咸蛋黄味道唔算太重味道,足以令人一食再食,食唔停口

Blue  Margarita

加返一杯blue margarita
就系颜色都已经好fantastic
酒精浓度偏高,酒味较重
不过有少少柠檬味道
老公就话好好饮
招牌抹茶奶昔拼窝夫

而我就好奢侈咁叫左杯milkshake

卖相劲得

士多啤梨切得劲有心思,靓到唔舍得食

格仔饼虽然唔算好脆,但够哂饱肚
Milkshake 有少少绿茶味,偏甜,但都接受到
重点系可以打卡影相

整体黎讲,Texas burger方便就脚,重点推介burger,同一般连锁餐厅既burger系有好大分别
2019-12-23
咸蛋黄薯条