2012-07-31
同事最近储开呢间餐厅既lunch set 印仔, 所以就邀请左我地一齐帮手食同储喇! Lunch 既选择不少, 我地有3个叫左 carbonara, 1 个叫果茸咖哩牛肉饭Appetiser: 薯仔汤, 唔够热, 同事话有d咸, 但口味各有不同, 我觉得ok!温泉蛋carbonara: 意粉好硬身, 有质感, even 食完哂个意粉仲好有咬口, 而个汁就比起其传统carbonara 稀, 食之前要将温泉蛋汁捞匀果茸咖哩牛肉饭: 甜甜地, 因为有果茸&果粒, 几特别, 饭睇落好软果汁: 跟餐, 甜, 但果味唔够抺茶+榛子: 加钱转, 同事觉得抺茶味浓, 同榛子味夹, 卖相都ok食一餐咁就储左4个印喇, 我相信好大机会冇几耐又会再嚟食过!
Appetiser: 薯仔汤, 唔够热, 同事话有d咸, 但口味各有不同, 我觉得ok! 温泉蛋carbonara: 意粉好硬身, 有质感, even 食完哂个意粉仲好有咬口, 而个汁就比起其传统carbonara 稀, 食之前要将温泉蛋汁捞匀 果茸咖哩牛肉饭: 甜甜地, 因为有果茸&果粒, 几特别, 饭睇落好软 果汁: 跟餐, 甜, 但果味唔够 抺茶+榛子: 加钱转, 同事觉得抺茶味浓, 同榛子味夹, 卖相都ok 食一餐咁就储左4个印喇, 我相信好大机会冇几耐又会再嚟食过!