2019-10-21 1304 浏览
餐厅装修简洁, 楼底够高而且有大大块既玻璃可以享受到自然光🌞 话明黎食tea就梗系要食佢既tea set 啦, 另外我地仲叫多左两款小食🐙Tea Set (for 2 ppl)$268Tea set 系for 2 个人所以每件食物都系两件, 最低层有咸食, 有炸鸡肉, 炸饺子🥟同埋薯仔沙律🥔, 中间果层就系面粉类既野, 两件三文鱼三文治🥪同埋两个scone, 最顶层就系每个女仔都钟意既甜品喇🧁 有一个蓝莓挞, 两个macaroon, 朱古力🍫同埋点左朱古力既士多啤梨🍓 成个set 其实都几好食, 我特别钟意个充满住蓝莓肉既蓝莓挞同埋个炸得好脆同埋够juicy既炸饺子🤤 不过果两粒士多啤梨就比较唔新鲜, 其中一粒仲要发左少少霉😱 我地同个waitress 讲佢仲质疑返我地, 仲要问左好耐先肯换返两粒比我地, 系服务态度上需要改善, 始终都系走中高路线既餐厅🤨Pepper Squid 🦑 ($88)呢个小食望似好多好多咁, 其实得好少, 因为佢将D 鱿鱼切到好碎同埋有好多沙律菜垫左系底🙈 味道食落普通pepper味可以再浓dUp To You ($138)睇个名系咪好似好吸引咁呢😚 其实佢

Tea Set (for 2 ppl)$268
Tea  Set

Pepper Squid 🦑 ($88)
Pepper  squid

Up To You ($138)
睇个名系咪好似好吸引咁呢😚 其实佢就系一个有三文鱼生同埋吞拿鱼生, 紫菜同埋饭既plate, 你可以自己包寿司食🍣 整个感觉几良好, 鱼生都算新鲜👍🏿
Up  to  you

个tea set 系包两杯饮品, 所以呢个价钱系呢个地方算几抵食既😎 不过服务态度就有待改善
2019-10-12
Tea  Set