2018-04-16 374 浏览
下班攰到晕,个肚又打晒鼓,最后就系落去sogo 楼下啲舖头仔吃小食见到开左间新舖wor,烧烧下几得意,即刻排队买返串先。排左唔够五分钟,买得喇❤️不过收银姐姐话要快的话最好买有display 出黎个啲款,如果唔系的话要等十几分钟😱大家睇下,系唔系好吸引呢😉里张影得无禁好,禁岩师傅烧好左,将啲串串拿走晒,无禁壮观本来想食鸡软骨嫁,但是唔想等,转左世纪邪恶的「鸡皮」🐤好食的「鸡皮」一定要烧到个边边都脆埋先叫正,可惜😔我冒着胆固醇爆表的危险⚠️里个「鸡皮」唔合格👎🏻烧得唔够,我只系觉得自己食紧一块有调味的鸡皮😭脆边呢?唔系好像食紧薯片禁的咩?好肥丫👋🏻好彩牛舌可以挽回我的信心,烧得刚刚好,边边有少㶶,中间重系软淋淋嫁👍🏻👍🏻👍🏻好香,好入味哦👅里个绝对可以encore好啦,为左里个牛舌,下次我再去试埋其他款啦,睇下可唔可以由ok升上去好评先

见到开左间新舖wor,烧烧下几得意,即刻排队买返串先。

大家睇下,系唔系好吸引呢😉
里张影得无禁好,禁岩师傅烧好左,将啲串串拿走晒,无禁壮观

本来想食鸡软骨嫁,但是唔想等,转左世纪邪恶的「鸡皮」🐤

好香,好入味哦👅
里个绝对可以encore