之前食佢哋分店嘅泡菜,真系麻麻哋,食完真系觉得自己会肾有事,不过我觉得有机会系一间分店嘅问题,所以我今次食第二间,嚟咗北角呢间分店试吓。试埋呢间分店之后我发觉应该全部分店都系咁咸,所以唔需要再食了。麻油菠菜,味道唔错,不过都系偏咸,好多麻油,少少油腻,不过都可以,接受到!不过韩式粉丝就真系好恐怖,好多油,好似系用油煮嘅咁,第一次食咁油嘅粉丝⋯同埋得好少配菜,剩系得上面有几条蔬菜,下边全部都净系粉丝,收我$60 ,俾啲咁嘅嘢我今次又买多一次紫苏叶,真系唔得,好咸,真系好想睇个老板自己试一次,食一盒俾我睇吓,睇佢自己食唔食到!饭卷OK,勉强可以吞落肚,不过真系唔系几好食,之前食过系OK好食,今次食,好似食紧白饭咁,冇乜味道,呢度嘅嘢点解变成咁,一系好咸,一系冇味道,好奇怪