2015-02-27
我俩饭堂之一, 主菜可以加钱加salad bar 同饮品.特别钟意佢个salad bar, 好似以前pizza hxx 咁, 比个碗你, 可以自己出去攞一次. 虽然唔系好多choice (大约有10 种: 眉豆, 啫喱, 生菜, 粟米, 薯仔沙律, 葡萄干) , 不过其实都几够饱, 而且可以自己攞, 钟意食咩就攞咩, 正好回味小时候向pizza hxx 既时光~我俩钟意叫一个主菜钱加salad bar 同饮品, 之前再叫一个甜品~主菜包汤, 汤通常都系红/白汤 (约$100)吉列猪扒饭~ 吉列猪扒个粉炸得厚, 少猪肉, 分量唔大, 不过个日式咖喱酱就好好味, 唔辛, 送饭好好味 ~期间限定- 士多啤梨忌廉芝士夹饼 ($63)<露之水滴>士多啤梨, 几细粒同酸, 唔好太大期望.忌廉芝士夹饼 , 同平时既夹饼唔同, 夹饼中间多左忌廉芝士, 食落有芝士既香味~~加上vanilla ice-cream 同士多啤梨酱, 一餐完美既句号~
主菜包汤, 汤通常都系红/白汤 (约$100)
吉列猪扒饭~
<露之水滴>士多啤梨, 几细粒同酸, 唔好太大期望.
题外话/补充资料:
晚餐rule : 每人最低消费$70 - $80