2023-11-17
👧🏻😋👅🍽✨饭后甜品一绝-椰子星球 CoCoHunt🇭🇰 将军澳宝琳运亨路1号新都城中心一期2楼205-206号舖 🇭🇰-🥥 食完晚饭见有间新开甜品店以椰子做主题, 都几多人排队; 等果阵好细心留意主题装饰, 讲到椰子星球咁劲因为佢低卡, 富维他命同电解质, 感觉饮多两杯都冇乜罪疚😆🥥 饮品order系即叫即整, 店员系后面雪柜好似执车仔面咁, 有特定份量调配; 而甜品就整定左少量display, 超多选择!-💕火龙乳酪椰子冻 $58💯白色椰子冻, 粉红色火龙果乳酪同红肉火龙果造成渐变粉色, 食完个玻璃樽拎左黎装野超靓💯椰子冻Q弹清甜劲香椰子味; 火龙果都好甜所以乳酪果层唔会觉得酸-🥑 羽衣牛油椰子奶 $48✨牛油果味劲出, 椰奶淡淡有余韵, 反而羽衣甘蓝食材本身味道较淡就唔突出, 但我知道佢既营养价值已经俾我饮咗就OK🤣-☁️ 椰云Coco椰子水 $40💯椰云即系奶盖, 椰子水做底几fresh, 仲有椰肉同椰奶冻有啲咬口又唔同层次
饭后甜品一绝
椰子星球 CoCoHunt