2018-11-14 103 浏览
食完晚饭 又唔系好夜同想食啲甜品 就去左烟厂街附近睇下甜品有咩想食 跟住就简左HeSheEat 已经有一段时间无黎HeSheEat 装修系适合女士们闺蜜们一齐吹水 慢慢影下相打下卡😆叫左个绿茶心太软食 店员好细心咁提一下话心太软系即整 可能要等15-20分钟 点知吹一阵水 好快就有得食🤣 本身都惊会有啲滞 但出奇地无个种好”柳”既感觉 绿茶味都浓 但绿茶控可能会觉得绿茶味唔够浓🙈热既心太软 再配上一个冻既雪糕 都系一个几好既配搭 但如果可以再多啲Toppings 好似红豆/小丸子...就无敌啦😛其实每次黎到都系食甜品 下次可以黎试下正餐 同埋大家可以留意下最紧做紧既优惠 食正餐加多$50蚊就有得食甜品放题 真心食两个就已经回哂本 可惜岩岩去完先推出呢个优惠 不过可以再去过
其实每次黎到都系食甜品 下次可以黎试下正餐
可惜岩岩去完先推出呢个优惠
不过可以再去过
绿茶心太软
$60 (其他)
绿茶心太软