2014-03-24 1490 浏览
9:30PM 食個飯後甜品, 可能時間還早, 不用等位就可以入座. 但過5分鐘後就開始好多人等位. 雖然多人, 座位唔算迫. 不過一食完就會收哂D野, 要你走, 都預左既.甜品種類算多, 而且有特別的西式甜品. 我們揀了好耐, 就決定試 炸香芒春卷配芒果沙巴翁, 焗黑白朱古力梳乎里. - 炸香芒春卷配芒果沙巴翁 : 一碟四件既香芒春卷, 芒果好香甜, 春卷雖然唔夠熱, 但仍然脆口, 而且唔油膩. 配芒果沙巴翁汁好好味好夾. - 焗黑白朱古力梳乎里 : 梳乎里熱辣辣出哂煙, 輕盈好味, 食哂都唔覺飽. 梳乎里上有黑朱古力粒粒, 但味道不夠特出, 淋上朱古力汁後味道才濃郁點. 配白朱古力雪糕, 雪糕內有粒粒白朱古力, 增加味道同咬口, 一冷一熱, 感覺很好. 整體滿意, 下次要試埋焗冰火木糠布甸.

整體滿意, 下次要試埋焗冰火木糠布甸.
炸香芒春卷配芒果沙巴翁
焗黑白朱古力梳乎里