2010-11-11 33 浏览
好耐无写食评了同一班朋友仔打完边炉,任食果只,虽然食到一肚气,不过都真系饱! 竟然大家都仲咁有兴致去食甜品@.@10个人9点几去到,都几full,铺位又细,10个人实要分开坐,但老板态度好好,不过想张一张6人枱俾10个人坐= ="不过佢态度可嘉,我地分开坐都gur啦XD唔知4个男仔叫左咩,我地6个女仔叫左3个雪花冰阿华田雪花冰! 朋友指定必叫,我第一次食,阿华田果种淡香好清新,食落即融好舒服ge感觉,赞!香蕉味雪花冰(好似叫香蕉秋香),雪花冰充满香蕉味,一送上黎时就超香,食落当然都唔错,赞!最唔掂应该系芒果沙冰,芒果肉在底,可能唔系当造,冰面只淋了芒果酱,本来好好食,食到落底就好酸,加上d西米露好奇怪,好硬,整个配合不太适当总括黎讲,呢间出名都值得ge,抵佢咁多生意,最紧要态度唔差嘛
好耐无写食评了
不过佢态度可嘉,我地分开坐都gur啦XD
唔知4个男仔叫左咩,我地6个女仔叫左3个雪花冰

香蕉雪花冰 正!
阿华田雪花冰 正!
芒果沙冰 有好硬ge西米露
2010-11-09
$17 (宵夜)
香蕉雪花冰 正!
阿华田雪花冰 正!