2017-10-20 157 浏览
打完边炉,仲觉得唔系好饱,走去吃超邪恶既甜品。一早听闻哩间甜品好食,今次第一次试,果然🈚️失望。点左两份甜品share,  朱古力waffle 同岩盐焦糖厚焗松饼朱古力waffle非常非常脆, 上面的雪糕球是士多啤梨味酸酸甜甜同脆脆既waffle好夹, 唯一稍有不足的是waffle 太松太薄。岩盐焦糖厚焗松饼真系好好食, 外层焗得好脆,但是里面厚实松软,搽少少牛油再点焦糖酱,真系perfect.野饮叫左拖肥咖啡沙冰, 上面的cream唔漏,沙冰不是太甜,夏天饮好正。,green tea latte, 拉花比较简单,味道也正常,不过不失。有机排毒茶,味道酸酸的,可以帮助消滞,食完甜野饮,好夹,怕太甜的人可以一试
朱古力waffle
同岩盐焦糖厚焗松饼