2017-11-05
除咗牛有四个胃外、女人都有四个胃嘅 ! 今日喺铜锣湾食完晚饭、我同三个女朋友们咁耐冇见、倾计倾到无停嘴、之后梗系最好请佢地食甜品满足一下佢地啦 ! 经过一轮商议决定去Joyful Dessert House 、入到去见到餐厅的壁画画得好靓只菠萝飞船好鬼得意呀!服务员姐姐好有礼貌、我哋想要几杯暖水、佢立即奉上 ! 最后拣左三个甜品 : 宇治金时巴非$ 64 、朱古力心太软伴雪糕 $ 62 、芒果拿破仑$ 64 !芒果拿破仑嚟到已经赏心悦目、食落仲有惊喜、因为酥皮劲松化、加埋甜滋滋嘅芒果和吉士𠮶种美味度简直系直线冲上云顶 !朱古力心太软伴雪伴雪糕、服务员原本话要等10至15分钟、但都好快就送到、而心太软时间掌握得好好、一切开流心朱古力好似啱浆咁流出嚟、加埋个云哩拿雪糕一齐食简值系天衣无缝 !最后上埋宇治金芭菲$ 64、抹茶雪糕好香浓、红豆煮得刚刚好、一层一层加埋好好味 !用美味嘅甜品为今晚画上完美嘅句号 !这里不单甜品出色、还有其他西餐供选择、下次再来!
用美味嘅甜品为今晚画上完美嘅句号 !
这里不单甜品出色、还有其他西餐供选择、下次再来!