2019-11-28
本人单身后,同女同事去铜锣湾食晚饭,个女同事仔非常大食,基本上可以称为食物黑洞😵所以同佢食饭都系食任食、放题嘅多,今晚同佢食面,好明显佢唔够饱,行行吓就见到妈咪鸡蛋仔,马上整返两底🤩柠檬水+柠檬茶,两杯都唔系一般嘅柠檬茶、柠檬水,有啲似柠杂嘅味道、但带鲜柠蜜味,入口清新😍绿茶鸡蛋仔,本身鸡蛋仔嘅味道系好香蛋味、牛油味,加上绿茶口味非常夹,而且鸡蛋仔本身够晒脆口,外脆内软,唔会好似睇电视阿大厨峰𠮶D软林林🤪朱古力鸡蛋仔,呢个真系不得了,我自己就最钟意食朱古力,每一粒鸡蛋仔入面都有朱古力,如果系朱古力迷必定要是依个鸡蛋仔,保证冇投诉🥳🥳妈咪鸡蛋仔荣获大众点评好平商户👍🏻依个靓仔哥哥真的不可不提,佢亲切嘅笑容、诚恳嘅态度、对鸡蛋仔嘅热诚、对客人嘅执着,真系打动不少少女心🥰
妈咪鸡蛋仔荣获大众点评好平商户👍🏻