2023-02-21
每次朋友gathering问食咩,我都会讲不如食泰斗,一嚟环境舒服,二嚟食物质素好,地点又方便😜唯一麻烦就系搭lift上去要考智力😂呢款必嗌⭐️脆爆香茅三文鱼鲛 $138睇落去好似比啲脆蒜遮住晒,但其实底下份量都唔少,三文鱼油香好正,食落又方便,唔系好多碎骨,建议一嚟到就即刻食唔好等啦,热辣辣最好味🔥⭐️泰式生虾 $128每只虾都好肥好厚肉,无雪味,泰国餐厅基本嘢,食生虾最紧要都系要点多啲汁,如果唔系会浪费咗只虾🤣⭐️菠萝海鲜炒饭 $168本身同佢request咗唔要提子干,但最后都系有😅炒饭份量都多,3个人分刚好⭐️串烧沙嗲猪 牛 鸡 各$38/2串同朋友一致,觉得猪肉同埋鸡都好食,但系牛肉就有啲韧,难咬左少少,但系个沙嗲汁好食,我最钟意食沙嗲猪😜贪食落去够弹牙其他例如冬阴功,烧猪颈肉同咖喱软壳蟹之前黎食过都好好食,饮品又好大杯,如果坐出面嘅话都好Chill,所以都好推荐☺️
唯一麻烦就系搭lift上去要考智力😂
呢款必嗌
⭐️脆爆香茅三文鱼鲛 $138
⭐️泰式生虾 $128
⭐️菠萝海鲜炒饭 $168
本身同佢request咗唔要提子干,但最后都系有😅
炒饭份量都多,3个人分刚好
⭐️串烧沙嗲猪 牛 鸡 各$38/2串