2019-01-13 1265 浏览
喺得呢头返工 当然要趁lunchtime 捐窿捐罅去揾啲又平又有质素嘅食物同大家分享啦 今日要介绍嘅餐厅虽然环境一般 食物卖相都唔算最好 服务正正常常咁啦 但价钱绝对令大家哗然😮佢嘅食物有好多选择 除咗炒粉面饭之外 快餐嘅吉列猪扒 鸡扒 牛扒𠮶啲可以拣多样𩠌 可以拼肠仔 火腿 餐肉或者煎蛋👍🏻 而汁方面可以转茄汁 粟米汁 洋葱汁 蒜茸汁 黑椒汁或者日式汁🐷 上次食过佢嘅吉列猪扒份量好多 今日唔想食太热气嘅吉猪 所以就同同事叫咗个咖哩牛腩饭 同咖哩肥牛饭 我地两个都系配煎蛋🍳 坦白讲卖相真系唔算吸引 但份量多 价钱合理 味道唔差 咖哩汁味道唔系好浓 但好好送饭😋 牛腩仲有牛筋添饮品方面 奶茶就比较涩 所以我地都系嗌咗普通嘅柠水😂 呢间茶记好抵食 难怪咁多人帮衬啦🐷