2011-05-27 12 浏览
有时去开tst行街,都会去kami买返杯野饮,天气咁热,消暑一下,,早排试左呢杯叫宇治金时,,见到个价钱牌,,张相好吸引,所以就试下啦,,有蒟蒻,日本抹茶,忌廉,红豆,,,好好味,,,红豆好味,甜甜地,,,,蒟蒻好口感,,,+埋沙冰绿茶牛奶,,又真系几特别同埋几好饮,,,hehehee呢杯真系要试下另外都饮过冻特浓朱古力+and奶茶珍珠,,,饮饮下又可以咬咬下,,,奶茶仲好滑所有饮品都可以拣半糖,微糖,,,我就拣微糖,,,朱古力都唔会有苦涩味,,,,,奶系用日本牛奶,,,见到佢地冲都会好放心,,,,唔系用d平价珍珠同茶精架,,,,会健康d ^^不过地方就唔算易揾,,,,要行入鱼旦档条巷仔到,,同埋地方大d就好喇,,,多d座位可以坐下饮下野上下网
正¬¬¬宇治金时
同埋几好饮,,,hehehee
呢杯真系要试下
可以free 1杯架

不过地方就唔算易揾,,,,要行入鱼旦档条巷仔到,,
同埋地方大d就好喇,,,多d座位可以坐下饮下野上下网
2011-05-11
5 分钟 (外卖自取)
正¬¬¬宇治金时
可以free 1杯架