2018-09-19 78 浏览
皆因以前有食过mini club所以朋友生日都去酒吧餐厅到chill 下 铜锣湾呢间分店既气氛同环境真系好正有个倒转既巴黎铁塔而且平日黎似乎唔太多人 啱啲比较钟意静既人我地一行四人分到坐吧枱叫左4杯野饮有Nights Cape, Strawberry Me, Sea Smile, More More (好似系黄色个杯)我个杯Nights Cape 酸酸地 味道唔出但系呢几杯都令人好失望因为唔太好饮唔知系咪个bartender 心情唔好呢Strawberry Me 实在太药水味啦因为咁,我地叫左啲生蚝都几抵有优惠同埋应该系全晚最好食既野呢个系意式辣肠薄饼喂! 图文不符好干 而且似一块饼干不过还可以接受西班牙黑毛猪鞍扒我觉得不过不失正常味道,但好似唔多够火路酱汁? 有点苦法式龙虾汁海鲜扁意粉又系图文不符酱汁比较淡,无龙虾味不过都算多意粉最后因为唔饱叫多左个狂野摩天轮系个小食拼盘黎因为每样得个2-3旧所以要抢黎食 haha味道都算唔错我谂下一次应该会叫小食就算同饮番啤酒比较安全....整体系有啲失望既不过员工好有心同礼貌!推介: /5 (满分)

有个倒转既巴黎铁塔
但系呢几杯都令人好失望

因为唔太好饮
唔知系咪个bartender 心情唔好呢
Strawberry Me 实在太药水味啦
因为咁,我地叫左啲生蚝
都几抵有优惠
同埋应该系全晚最好食既野
呢个系意式辣肠薄饼
喂! 图文不符

好干 而且似一块饼干
不过还可以接受
西班牙黑毛猪鞍扒
我觉得不过不失
正常味道,但好似唔多够火路
酱汁? 有点苦
法式龙虾汁海鲜扁意粉
又系图文不符

酱汁比较淡,无龙虾味
不过都算多意粉
所以要抢黎食 haha
味道都算唔错

我谂下一次应该会叫小食就算
同饮番啤酒
比较安全....
整体系有啲失望既

不过员工好有心同礼貌!

推介:
/5 (满分)