2022-08-04
𓌉◯𓇋【 ✨港女摰爱既蛋糕店🍰】星期六日吾建议去海港城食 太多人排队😵💫🥲我排左五个字先入得 好彩食左午饭先去🤣🤣享受午后时光🥳🥳▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃❀ 原味千层蛋糕🌟 ($72)基本上每款味道都食匀晒🤣今次还原基本步🥳原味相对无甘甜 奶香味会出啲 口感好smooth 不败之选😌😌❀朱古力棋盘蛋糕🍰($72)大人细路都会喜欢既口味 吾太甜😙蛋糕湿润软绵 棋盘look好特别 成日都好想知系点整😂❀有机伯爵茶($55)清茶配甜品就最好 可以解腻😉一壶甘上几保温 又可以慢慢叹 伯爵茶味香浓😚like it😍❀法国玫瑰鲜奶茶($68)之前系铜锣湾店饮过觉得几好饮又靓 但今次呢杯好淡 玫瑰味靠底下果少少既糖浆支撑 奶味又吾香浓 同埋系无茶味架 下次都系叫番其他算🤢🤢68蚊加多几蚊食多件🍰仲好😞
𓌉◯𓇋
【 ✨港女摰爱既蛋糕店🍰】
▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃
❀ 原味千层蛋糕🌟 ($72)
❀朱古力棋盘蛋糕🍰($72)
❀有机伯爵茶($55)
❀法国玫瑰鲜奶茶($68)
68蚊加多几蚊食多件🍰仲好😞