2019-05-18 91 浏览
告白果屋重现人间,之前系葵广执左以为已经玩完,点知搬左去太子另起炉灶,果汁继续有买 1 送 1 🤘🏿-除左做果汁之外,佢地仲整埋甜品,系大家都喜爱嘅芋圆,#自家芋圆 $38,有仙草、水果星球、地瓜圆、芋圆、椰糖珍珠,不得不讲个水晶球好靓好好打卡 😍 个水晶球入面系红肉火龙果,而芋圆同地瓜圆亦出奇地有咬口又烟韧,芋头同地瓜味都 ok 嘅但唔算强,椰糖珍珠就系甜甜地珍珠,个人认为 pass 食得过嘅 😋-大家最关心就一定系黑糖珍珠鲜奶,食佢地芋圆就可以半价 +$15 就饮到,#黑老大 $15,又一系一杯垃圾到不行了嘅黑糖珍珠鲜奶,奶冇奶味,成杯系零黑糖味,黑糖珍珠冇黑糖味,而且口感仲要好硬,唔洗钱都唔饮,不过倒贴返 $15 比我就可以谂谂 🤤❤️-告白果屋太子弥敦道 785-787A 号利达大楼地下 C 铺
告白果屋
太子弥敦道 785-787A 号利达大楼地下 C 铺