在一个周末早上(4月25日),经外卖app叫早餐。 我哋order咗一份日式早餐,一份洋式早餐,另外一支橙汁同埋一支健康蔬菜汁 Dr Detox。食物没有什么问题,惊吓在枝Dr Detox当我饮饮下好奇望下个expiry date 2020年4月18日当日系4月25日,足足过左期一个星期!!!有冇搅错?!同外卖app讲,佢话你想要refund定redeliver,我话而家支饮品过咗期成个星期,我饮左㖞,佢讲sorry to hear that同埋会叫间餐厅留意番,完全没有理会客人饮左过期食品, 餐厅亦都冇打过嚟道歉 ,外卖app净系问你redeliver定refund, 其实讲真,我唔使你redeliver, 因为怕又系有问题; Refund其实系一定! 好似当补偿咁 其实佢哋咁样做真系一啲责任心都冇 客人发现咗, 咪退返钱畀你啰,佢哋冇损失; 客人唔发现照饮咗,又可以买咗支过期嘢啦! 无良!你打开门做生意嘅餐厅, 绝对有责任! 退钱唔系大晒㗎! 无良心!
2020年4月18日
当日系4月25日,足足过左期一个星期!!!有冇搅错?!

bless R41 Dr Detox

其实佢哋咁样做真系一啲责任心都冇

2020-04-25
外卖送餐
$200 (早餐)
bless R41 Dr Detox
  • blessR41DrDetox