2021-10-26 43 浏览
N! U! T! T! E! A! 我又黎啦!唔系夸张,饮过nuttea之后,就冇饮其他珍珠奶茶lu~~~环境,一如之前去过嘅地舖一样,行文青路线,简洁舒服,如果去商场分店,企嘅地方相对少dd,依间地舖系内街位子,门外大把位企,唔怕阻到人店内其实仲有个双人企位 + 枱 + 非常窝心地提供酒精,纸巾,好好彩地上一对客人走左,我地可以慢慢饮,慢慢影相~‘’坚持做对的事‘’,今日金句,正面嘅句子,美味嘅奶盖,you made my day!!!主角黎啦,粉红莓好坚果奶盖茶,我的最爱,去度每一间分店都会试完又试,间间都咁好味,佢d奶盖口感系cream嘅滑,mousse嘅实,仲有莓味tim,完全满足晒莓控,雪糕控,甜品控嘅我,叫左半糖,甜味有减少到,但冇影响到莓味另一杯,苹果脆脆枫糖坚果奶盖茶,今次饮完,要放佢系no.1,奶盖面有苹果脆片,枫糖冇想像咁甜,同苹果片嘅小果酸好夹,茶味似茉莉花茶,又似热情果绿茶,底有苹果粒粒似啫喱咁,多种口感多重惊喜最后补番张相,睇下个奶盖系唔会跌落黎嫁!

最后补番张相,睇下个奶盖系唔会跌落黎嫁!
2021-10-24
  • 苹果脆脆枫糖坚果奶盖茶