2020-06-12 322 浏览
我系比对面Port 33帝豪既服务态度激走后而转到明星饮早茶,本身因为觉得新蒲岗明星啲野食麻麻唔多想食,但因为好肚饿,就去间近近地既酒楼。讲返正题,讲价钱,明星当然经济啲,但环境的确差啲,不过对比我早几前黎食,啲食物质素好似好返啲。我叫咗6样野:叉烧肠粉:皮薄,而且够热,我好记得上次系呢间明星食叉烧肠时系一团粉甘,今次有进步。鸡包仔(孖宝):屋企人话食到有虾,但我唔觉。够热,正正常常甘牛肉球(孖宝):估唔到有四粒㖞,呢个系$26系孖宝㖞,我以为得3粒,虽然比一般细粒啲。4虾饺:$13两粒,OK啦,都几大粒菜苗饺:特价既,但入面唔止菜,仲有粟米,未试过菜苗饺入面有粟米,但令成粒饺甜咗,都几好既。凤爪排骨饭:$13.X一碗,不过不失啦,我𠮶人觉得啲饭烂咗啲姐埋单两个人$126,都OK啦,好饱。另外值得一赞系冷气充足。

虾饺:$13两粒,OK啦,都几大粒

埋单两个人$126,都OK啦,好饱。
另外值得一赞系冷气充足。
2020-06-12
$65 (早餐)