2022-06-26 140 浏览
假日行商场 有啲口渴就揾到呢间茶店去试试。☕️我叫咗杯热饮,攞上手时觉得杯野超轻,果然得3分1杯多啲我order一杯,居然少咗咁多??🤮🤮🤮唔想俾咁多,不如你换个细杯啦而且杯野热到滚水咁,入唔到口,于是我又行过去问佢攞杯水 想话冲返冻少少,点知…..👩🏻我:唔该 有无水呀?👩🏻‍🍳中年短发女店员: 有无水?不如你话你想要杯水啦?咩叫有无水?想要杯水咪想要杯水啰,问有无水我当时好愕然,反应唔切,思考紧问有无水 有咩问题? 问错方式?定点?于是我就咁答佢: 系呀,可唔可以要杯水?虽然佢最后俾咗杯水我,但居然要受埋呢啲气,系咪痴线,佢唔想俾,咪直接讲唔提供水啰,点解要好似系我唔帮衬净系攞杯水咁?🤮🤮 佢咁嘅态度好似我嚟乞食、揾佢著数咁🤮🤮你杯野少到咁,都未投诉你!仲要态度咁衰
假日行商场 有啲口渴就揾到呢间茶店去试试。

☕️我叫咗杯热饮,攞上手时觉得杯野超轻,果然得3分1杯多啲

👩🏻我:唔该 有无水呀?

佢咁嘅态度好似我嚟乞食、揾佢著数咁🤮🤮

你杯野少到咁,都未投诉你!仲要态度咁衰

2022-06-18