😋趁住新年去咗饮茶食吓点心🥟,想有节日气氛些少😂🧧Maga Box系其中一个我钟意去嘅商场,因为有26🛵车位,🅿️平日消费够$200免费泊2小时,假日$400泊2小时。.🍞包罗万有🍵青脆奶皇子(绿茶)/ 🍼熔岩流沙包(奶皇)/ 猪唛叉烧包🐷我最钟意😍绿茶流心💚,好香绿茶奶味,流心口感都刚好,食咗两个都唔觉漏🤤其余两款都系水准之作。.🫔春风得意肠系肠粉x春卷!外面肠粉滑滑的,咬落好脆,中间嘅虾🦐又大粒,整体好出色!.🐔鲍鱼鲜竹叶糯米鸡虽然无鲍鱼系入面🤣,但肉汁好香又入味,糯米偏软,咬落绵绵的好好味😋.🥟蟹肉豆苗饺外型橙色以为会有蟹味,但原来同一般豆苗饺冇咩分别,但都足馅料好食嘅~.🍯密椒鸡中翼系有拔丝蜜糖嘅脆炸鸡翼🐥黑椒味唔重,食落满满甜味✨虽然价钱偏贵,但真系好好味🤤.☀️金光炸粉果明明就系炸虾饺🍤唔系平时粉果嘅馅料,炸粉偏厚的。.🍲胡椒猪肚云吞汤胡椒味唔算好重,相对温和嘅汤又同点心几夹😂一人份量来讲啱啱好👍🏻.仲有其余几款点心都比坊间出色&大粒😋😋茶杯都有别一般,用较高身玻璃杯,件事新潮咗🤣(都方便咗)好满意佢嘅食物质素👍🏻而且坐到窗口卡位,望到零碳天地附近嘅景色感觉好开扬🌱🌱性价比好高
😋趁住新年去咗饮茶食吓点心🥟,想有节日气氛些少😂🧧
青脆奶皇子

🍞包罗万有
其余两款都系水准之作。
春风得意肠

密椒鸡中翼

🍯密椒鸡中翼
金光炸粉果

☀️金光炸粉果
明明就系炸虾饺🍤唔系平时粉果嘅馅料,炸粉偏厚的。
胡椒猪肚云吞汤

🍲胡椒猪肚云吞汤
虾多士

而且坐到窗口卡位,望到零碳天地附近嘅景色感觉好开扬🌱🌱性价比好高💚值得推介💁🏻‍♀️
樱花虾烧卖
铁观音