2020-06-20
当🐖番工遇著邪恶伙伴就会好想做啲邪恶嘢,噔噔!就系嗌邪恶饮品啦!😋哩间🐖其实都饮过两三次,但🐖真系势估唔到以前系要排队饮嘅佢今日竟然会告急,今次哩个武汉肺炎真系好大杀伤力。😫😖———————————————————— ·舔舔脷指数 : 🐽🐽🐽🐽🐽🐽(6/10) 抵食指数:🐽🐽🐽🐽🐽🐽🐽(7/10)————————————————————奶酪芒芒($38)可能以前饮得喜茶多,一直都先入为主觉得哩杯系芝士奶盖芒果,来到嘅时候见佢冇得开盖饮个芝士奶盖仲闹咗佢一下😅,sor🙌🏼。 唔知点解第一啖觉得有啲怪味,但之后系ok嘅,芒果🥭味唔算好假,但饮得出似系糖水,不过都几甜几好饮,好够冻❄️,饮咗好耐同细心研究🔍完佢menu先发现原来唔系❌芝士🧀奶盖而系⭕️乳酪🥛,乳酪味唔重,一啲都唔酸,沟埋芒果几fresh几开胃😋,仲加咗啲芦荟🍃粒几有口感几清新,份量好多饮到好饱,整体来讲算唔错。其实佢招牌系黑糖珍珠海盐鲜奶,之前都饮过都觉得几ok,黑糖珍珠鲜奶加埋海盐少少咸咸甜甜咁几过瘾😝。 哩间都饮过几次,试过有次可能因为嗌得多同人多搞到甩漏比较多,但个次因为外卖同好后先发现所以就算了,但撇除个次来讲其实都ok
———————————————————— ·
舔舔脷指数 : 🐽🐽🐽🐽🐽🐽(6/10)
抵食指数:🐽🐽🐽🐽🐽🐽🐽(7/10)
————————————————————
奶酪芒芒($38)
其实佢招牌系黑糖珍珠海盐鲜奶,之前都饮过都觉得几ok,黑糖珍珠鲜奶加埋海盐少少咸咸甜甜咁几过瘾😝。 哩间都饮过几次,试过有次可能因为嗌得多同人多搞到甩漏比较多,但个次因为外卖同好后先发现所以就算了,但撇除个次来讲其实都ok嘅,服务态度都唔差。👍