2023-02-19 246 浏览
饮到去就系bar嘅格局,同朋友饮酒chill下食少少小食,呢到系非常之好嘅选择!但系…如果想揾个地方正正经经地食饭,或者想假期食好啲就唔推介呢到啦。台凳都偏高,唔会话坐得超舒服,咁都预咗嘅~以食物质素来说Parma ham pizza系所有食物入面最好味的,自家制薄饼系bar入面嚟讲算出色~其次就系大虾意粉,普普通通冇特别。最难食就系牛仔骨,摆盘好丑样,唔记得影,但真系超级不讨好,味道好咸,似系屋企求其整出嚟嘅味,但价钱系三样食物入面最贵,$185,完全唔值呢个价。酒方面真系无得顶,劲好饮,男朋友叫咗杯cocktail omakase,调酒师整咗杯薰衣草tequila,好饮!!!十分推介我自己叫咗mocktail, virgin colada系椰子味,都好好饮~

以食物质素来说
其次就系大虾意粉,普普通通冇特别。