旺角染布房街附近有好多餐厅&酒吧~ 呢间WOFT环境暗暗地都几有格调💡适合一班朋友饮酒叙旧🍺谈下心💕 餐厅除左提供酒类都好多食物款式 小食、主菜、甜品…我就点左美国顶级肉眼牛排配蘑菇汁$308、黑松露肉酱千层面$138、蓝青口配香蒜白酒汁 $119、饮品就有Pen pineapple mango pen $86、Fruit punch $66 个人觉得食物价钱都偏贵架🤑 ~不过饮酒最紧要够尽兴🙈▪️美国顶级肉眼牛排配蘑菇汁🥩 叫左5成熟 牛排好厚身 内里肉质粉嫩 外焦内嫩 味道同口感都唔错😋 唔洗点酱都好够味 最重要系块牛无筋!!质素不错👍🏻 旁边有些配菜(3粒小薯仔,蔬,番茄)▪️黑松露肉酱千层面$138🍝 唔觉有黑松露🙈 味道好好 番茄味🍅同肉酱味都好浓郁,焗时间控制得岩岩好,千层面软硬适中,唔会太干都唔会太淋,上面仲有满满一层芝士🧀正!▪️蓝青口配香蒜白酒汁,d青口偏细只,分量好多🤩以前食好食d同大只d😕 煮得唔够浓郁,唔系粒粒青口都挂汁,味道一般,不过有d烟肉粒有提升到口感~ 小食都叫返d鸡翼最保险😗😗🌟整体味道是不错的,很适合约朋友同事饮酒食饭,今餐人均消费大概$350~
美国顶级肉眼牛排配蘑菇汁
黑松露肉酱千层面