2016-12-08 3908 浏览
估唔到呢条街咁多bar, 行条斜路上嚟好似嚟到另一个世界咁, 好有外国风情!Cocktail3种色都好靓! 我饮最右果杯, 草莓加埋橙汁、西柚汁仲有蜜桃酒, 香甜既组合女仔一定钟意!邪恶大餐之前食啲健康沙律伪健康一下先! 红菜头沙律用上2种红菜头, 本身唔钟意食红菜头既我都觉得唔错, 唔会有腥味, 加埋goat cheese就更香! Pull pork taco皮带啲烟韧, 装住满满既手撕猪肉, 仲有洋葱碎同芝士, 香辣惹味, 送酒一流!Mini burger入口好香芝士味, patty带点弹牙有口感, 调味啱啱好, 配埋软熟既包, 细细个一啲都唔腻。Mushroom pizza底好薄不过略油, 有啲似葱油饼, 上面铺满磨菇好香菇味, 仲有羊奶芝士增添左唔少香味! 慢烤猪肉皮好脆, 肉质弹牙又稔滑, 完全唔会韧, 仲好juicy添! 肥肉唔算多, 只系薄薄一层, 所以都唔太腻。最后点少得甜品? 西班牙油炸鬼外层内软, 好香蛋味, 有啲似中式蛋散既味道, 沾埋朱古力酱, 令人食唔停口。Port环境正食物都唔错, 得闲同朋友嚟relax下一流!

Port环境正食物都唔错, 得闲同朋友嚟relax下一流!