2022-03-10 117 浏览
但系有冇谂过,可以喺一间西班牙餐厅𠮶度饮咖啡,而且价钱相当优惠,环境仲好靓?喺疫情之下,大家可以做嘅活动少咗好多,连去coffee shop饮杯咖啡都变得困难得多,并唔系讲紧咖啡厅营业时间短左,而系咖啡厅嘅喂排得密质质,人流亦都唔少,为咗减低感染风险,而家都唔敢去啦 因为今日约咗我agent签一签文件,佢泊咗架车喺附近所以想去好近停车场嘅地方,我哋就拣左喺Cocina 3 Tapas户外位置坐低咗,附近接近冇人楼,而且系下午时间餐厅都冇乜人,所以非常安全其实Cocina 3 Tapas嘅西班牙晚餐好好食,我自己都帮衬左两三次,而且CP值好高,不过我都冇谂过原来可以就咁嚟单点嘢饮,喺奥海城户外位置环境真系好舒服,除咗有餐厅嘅太阳伞,亦都做咗唔少绿色植物所以一啲都唔晒,而家呢个天气凉凉地非常之适合我哋叫咗「棒棒榛子咖啡」,杯咖啡由于系冻嘅,奶昔非常有口感,厚厚的泡沫饮到最后都没有塌下,而且榛子味够香浓,但咖啡是幼滑的。上面嘅朱古力棒棒变咗小食最令人二想不到嘅系,连埋+1服务费除开每杯嘅费用仲平过我去coffee shop, CP值真系超高,如果想约人简简单单去饮杯咖啡又想环境靓食啲好食嘅嘢

最令人二想不到嘅系,连埋+1服务费除开每杯嘅费用仲平过我去coffee shop, CP值真系超高,如果想约人简简单单去饮杯咖啡又想环境靓食啲好食嘅嘢,真系不妨考虑吓Cocina 3 Tapas